Over ons

Ontdek  

Perfectie tot in het kleinste detail, dat is varen met een Jan van Gent sloep

Jan van Gent sloepen zijn er in een drietal lengtevarianten. Naast de Jan van Gent 6.60 en de zeer wendbare 8 meter 20 leveren wij ook de zeer solide 10 meter 35. Varen met een sloep, zoals een Jan van Gent, is een echte belevenis. Of het nou gaat om een ontspannen tocht door de  grachten of met een snelheid van ruim 45 kilometer per uur over het ruime water,  het is en blijft een veilige en comfortabele sloep. Waar u met veel plezier vele uren op zult verblijven.

Standaard bij Jan van Gent

Alle sloepen van Jan van Gent hebben het CE-kwaliteitskeurmerk. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze producten. En daar kunt u van profiteren. Zo kunt u standaard al op bijzonder veel extra’s rekenen, zoals een boegschroef, een biminitop, een kussenset, kabelaring en een geweldig mooie teak- of Flexiteak vloer. Om u zo lang mogelijk van uw sloep te kunnen laten genieten, zijn alle boten bovendien standaard voorzien van een gelshield epoxycoating en met antifouling behandeld.

En genieten doet u natuurlijk het liefst in alle rust. Daarom koos Jan van Gent voor krachtige 3-, 4- en 6-cylinder  Yanmar dieselmotoren die weinig geluid produceren. De meervoudig geïsoleerde motorkist houdt ook het laatste restje geluid tegen. Zowel bij hoge als bij lage snelheden is dat bijzonder prettig.